Pages

Monday, December 27, 2010

25 Δωρεάν νέες γραμματοσειρές υψηλή ποιότητα

Από Vitaly FriedmanDecember 17th, 2010Fonts86 CommentsPublishing πολιτικής "κοινοποίηση"

Κάθε μέχρι τότε μας Κοιτάζοντας γύρω, επιλέξτε νωπών ελεύθερες γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας και να σας τις παρουσιάσω σε μια σύντομη επισκόπηση. Η επιλογή είναι τεράστια, ώστε ο χρόνος που χρειάζεται να βρείτε τους είναι συνήθως χρόνου σας θα πρέπει επενδύει σε έργα σας. Εμείς αναζήτηση για τους και έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα βρείτε.

Σε αυτήν την επιλογή, είμαστε ευτυχής να παρουσιάσω Pompadour αριθμητικό Set, Λάτο, Crimson κείμενο, Espinosa Nova, Musa Ornata, Sans Σπάθα, ColorLines, Roke1984, Neuton, Avro, Baurete και άλλες γραμματοσειρές. Παρακαλώ Σημειώστε ότι ορισμένοι είναι για προσωπική χρήση και σαφώς επισημαίνονται ως τέτοια. Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά τις συμφωνίες άδειας χρήσης πριν από τη χρήση των γραμματοσειρών; αυτές μπορούν να αλλάζουν από καιρό σε καιρό.

Νέα υψηλή ποιότητα δωρεάν γραμματοσειρές

Pompadour αριθμητικό Set (.eps, κυκλοφορήσει υπό Creative Commons)
Ένα όμορφο αριθμητικό γραμματοσειρά από Andy Mangold κυκλοφορήσει υπό Creative Commons license. Μπορεί η γραμματοσειρά να είναι χρήσιμη σε διάφορες ρυθμίσεις, για παράδειγμα για τη συσκευασία του σχεδιασμού ή λογότυπο αιώνος. Το αρχείο .EPS είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη. Η γραμματοσειρά είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν ενόσω δίνεται η πίστωση.

No comments:

Post a Comment