Pages

Monday, December 27, 2010

Τι είναι η υβριδική Servers

30 Οκτωβρίου 2010 από το admin
Filed under Web Hosting τύποι

Αφήστε ένα σχόλιο

Όταν σας καθορίζουν το θεμέλιο της επιχείρησής σας online, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σας είναι να επιλέξετε ένα δικαίωμα που φιλοξενούν σχέδιο. Την επιχείρησή σας δεν πρόκειται να κάνουμε καλά χωρίς μια σωστή τοποθεσία Web, και να κάνει σας ιστοσελίδα λειτουργεί με τον σωστό τρόπο, πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο φιλοξενίας με μεγάλη προσοχή. Μία από τις καλύτερες δυνατές λύσεις είναι να επιλέξουμε υβριδικών διακομιστές.

?

Όταν επιλέγετε ένα σχέδιο φιλοξενίας, σας παρέχονται με ένα ορισμένο διάστημα σχετικά με ένα συγκεκριμένο υπολογιστή ή διακομιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν το χώρο να ανεβάσετε ορισμένες εφαρμογές και πληροφοριών που αφορούν το δικτυακό σας τόπο. Τώρα, εάν σχεδιάζετε να αποστείλετε μια τοποθεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου όπου έχετε παρτίδες προϊόντων και εικόνων, θα χρειαστεί περισσότερος χώρος στο διακομιστή. Αυτό είναι όπου μπορείτε να κάνετε χρήση ενός διακομιστή υβριδικών.

Με απλά λόγια, ένας διακομιστής υβριδικών είναι σαν ένα VPS ή Virtual Private Server, αλλά είναι καλύτερα να το ονομάσουμε μια high-end VPS. Πάντα θα υπάρχουν πολλές υβριδικών διακομιστές σε ένα μηχάνημα, που είναι παρόμοιο με αυτό που αντιμετωπίζετε όταν θα πάτε για ιδιωτική τους εικονικούς διακομιστές. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα υπάρχουν λιγότερα υβριδικών διακομιστές σε ένα μηχάνημα και το μερίδιο της CPU που έχει δοθεί είναι πολύ μεγαλύτερος στην περίπτωση των υβριδίων τους διακομιστές. Γενικά, υπάρχουν διακομιστές δεν περισσότερα από 4-6 σε ένα μηχάνημα, που είναι η εξασφάλιση ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζουν τυχόν ζητήματα επιδόσεων.

Τι είναι λοιπόν ειδική σχετικά με διακομιστές Hybrid;

No comments:

Post a Comment