Pages

Monday, December 27, 2010

Πρέπει να σας επαναφορά σας CSS;

Αυτό το άρθρο εξετάζει την εν εξελίξει συζήτηση για το κατά πόσον ή όχι web σχεδιαστές και οι προγραμματιστές web πρέπει να επαναφέρετε τους CSS, κοινή χρήση τις σκέψεις και τις γνώμες αρκετές web επαγγελματιών.

Πρόκειται για μια σειρά τριών-μέρος των άρθρων σχετικά με το θέμα των επαναφορών CSS. Αφού συζητούμε την πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία του CSS επαναφέρει (μέρος 1) και θα μέσω CSS επαναφέρετε τις επιλογές φύλλου στυλ (μέρος 2), τώρα θα συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρησιμοποιώντας φύλλα στυλ επαναφορά εδώ στο μέρος 3.

Τμήμα 1: Ιστορικό των CSS ResetPart 2: μια περιεκτική οδηγός για τα CSS ResetsPart 3: τα οφέλη του επαναφορά σας CSS

Web designer/δημιουργού και βιβλίο συντάκτης Morten Rand-Hendriksen είναι ένα τεράστιο οπαδός του CSS επαναφέρει, Αυτός έχει συμβούλευσε όλοι να τα χρησιμοποιήσουν ως το θεμέλιο της τους φύλλα στυλ. "Εάν δεν καθορίσετε όλες τις παραμέτρους CSS προεπιλογή στο δικό σας φύλλο στυλ, το πρόγραμμα περιήγησης θα χρησιμοποιήσετε τις προεπιλεγμένες παραμέτρους," ραντ-Hendriksen είπε στο blog του. "Και επειδή διαφορετικά προγράμματα περιήγησης έχουν διαφορετικές παραμέτρους σας τοποθεσία θα καταλήξουν κοιτώντας διαφορετικές ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε."

Σε μια συνέντευξη με email, Chris Coyier–a web developer και ο ιδρυτής της Κοινότητας σχεδίασης web, CSS-Tricks–expressed υποστήριξη για την καθολική επιλογέα περιθώριο/αναπλήρωση επαναφοράς (συζητήθηκαν στο μέρος 1). Είπε ότι όλα είναι "ποτέ χρησιμοποιηθεί είναι

No comments:

Post a Comment