Pages

Monday, December 27, 2010

Τι αυτό εννοείται με εξισορρόπηση φόρτου

9 Νοεμβρίου 2010 από το admin
Filed under τεχνική Stuff

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτά μπορεί να αυτοματοποιηθεί αλλά υπολογιστές και στοιχεία όπως η CPU, σκληροί δίσκοι και άλλες πρέπει να πάρετε φόρτων εργασίας διαιρούμενη από ομοιόμορφα μεταξύ τους. Αυτό ονομάζεται στη δικτύωση εξισορρόπησης φόρτου και είναι αναγκαίο ώστε να αποφευχθεί η υπερφόρτωση έναν υπολογιστή. Αυτή είναι μια σημαντική έννοια, επειδή αυτό θα διασφαλίσει ότι ελάχιστος χρόνος λαμβάνεται να ανταποκρίνεται στις εντολές, η ταχύτητα μετάδοσης είναι κατά μέγιστο όριο και δεν υπάρχει καμία υπερφόρτωσης που θα επιβραδύνει έναν υπολογιστή ή ακόμη και να την προκαλέσει διακοπή λειτουργίας.

Περισσότερα από ένα στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν κάνει την εξισορρόπηση φόρτου, που προσφέρει το πλεονέκτημα της συνεχιζόμενης υψηλής απόδοσης, ακόμη και αν ένα στοιχείο αποτύχει ή δεν είναι στο βέλτιστο. Εξισορρόπηση φόρτου κανονικά θα να γίνει από ένα πρόγραμμα που είναι αφιερωμένη ή προορίζεται ειδικά για αυτό ή μιας συσκευής υλικού, όπως ένα διακομιστή DNS ή ένα ορθογωνικής διακόπτη.

Αυτά τα προγράμματα ή συσκευές υλικού θα λειτουργήσει ενεργώντας ως διαμεσολαβητών σε εσωτερικές επικοινωνίες όπου πολλούς υπολογιστές ή συμπλέγματα υπολογιστή έχουν οριστεί. Όταν ένας διακομιστής έχει περισσότερα από ένα φορτίο, δευτερεύουσα καταλαμβάνει ορισμένες από το φορτίο ενώ την άλλη εξακολουθεί να πραγματοποιούν τις εντολές.

No comments:

Post a Comment