Pages

Monday, December 27, 2010

Γιατί εμείς πρέπει να έναρξη χρήση CSS3 και για HTML5 σήμερα

Από τη θραύση δέκατο EditorialDecember, 2010Coding272 CommentsPublishing πολιτικής "κοινοποίηση"

Για λίγο τώρα, εδώ για τη θραύση Magazine, έχουμε λάβει ανακοίνωση για πόσες σχεδιαστές διστάζουν να ενστερνιστεί τις νέες τεχνολογίες όπως CSS3 ή για HTML5 εξαιτίας της έλλειψης πολλαπλή browser πλήρη υποστήριξη για αυτές τις τεχνολογίες. Πολλές σχεδιαστές παραπονούμενοι για τις πολυάριθμες τρόπους πώς η έλλειψη πολλαπλή browser συμβατότητα είναι αποτελεσματικά κρατώντας μας πίσω και δεσμευμένες πωλήσεις τα χέρια μας — διατηρώντας μας από εντελώς τη δυνατότητα λάμψη και εμφάνιση off το πλήρες πεδίο της μας ικανότητες στην εργασία μας. Πολλοί εκμετάλλευση σχετικά με την έννοια ότι μόλις ώθηση αυτή γίνεται, θα ξυπνήσει σε μια ολόκληρη νέα στο Web — πλήρους συναρπαστικές δυνατότητες ακριβώς περιμένει από την άλλη πλευρά. Έτσι περιμένουν για αυτή την ημέρα. Όταν στην πραγματικότητα, περιμένουν αποτελεσματικά Γκοντό.

Ακριβώς όπως οι ασαφείς χαρακτήρα από του Μπέκετ κλασικό παιχνίδι, αυτή η ημέρα της πλήρους περιήγησης στήριξη δεν ποτέ πραγματικά πρόκειται να βρείτε την αυγή και μας παραδίδει αυτή θαυμάσιο νέο Web όπου έργο μας φαίνεται ίδιο μέσα στο παράθυρο της κάθε και κάθε πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς στο η ηλεκτρονική φθάνει, από υπολογιστές-πελάτες σε σχεδιαστές για τους προγραμματιστές και σχετικά, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε προβληματισμό μας έτσι ώστε να ρεαλιστικά πλησιάζουμε στο Web όπως είναι τώρα, και το πιθανότερο πώς θα είναι στο μέλλον.

Μερικές φορές αισθάνεται ότι εμείς κρύβονται πίσω από την έλλειψη συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης για την αποφυγή εκμάθησης νέων τεχνικών που θα βελτίωνε πράγματι δραματικά μας ροής εργασίας. Και αυτό είναι απλά λάθος. Χωρίς προσαρμογή, θα συνεχίσουμε να undersell το Web έχουμε και το τοπίο θα παραμείνουν unexcitingly απαρχαιωμένο και δεσμευμένη από αυτό υποεκτίμηση και νοοτροπία.

Προσαρμογή σε εξέλιξη

Συγγνώμη αν οποιαδήποτε φυσαλλίδα ξεχειλίζεις εδώ, αλλά έχουμε να ξυπνήσει το γεγονός ότι η πολλαπλή browser πλήρη στήριξη των νέων τεχνολογιών δεν πρόκειται να συμβεί. Ορισμένοι χρήστες θα χρησιμοποιούν ακόμα παλαιότερα προγράμματα περιήγησης και ορισμένοι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν προγράμματα περιήγησης με απενεργοποιημένο JavaScript ή εικόνες. Ορισμένοι χρήστες θα έχοντας παράξενα προβολή θύρα μεγέθη και ορισμένες δεν θα έχουν ορισμένα εγκατεστημένα plugins.

Αλλά αυτό είναι εντάξει, πραγματικά.

Το Web είναι μια δεκάρα ευέλικτο μέσον, και δικαίως. Εμείς θα πρέπει να αγκαλιάσει τη ελαστικότητας, αντί να προσπαθούμε να ορίσετε όρια για τις διαθέσιμες τεχνολογίες νοοτροπία μας και μας σχέδια. Νωρίτερα, θα αρχίσουμε τη σχεδίαση με τις νέες τεχνολογίες, τόσο ταχύτερα θα προχωρήσει τους ευρεία υιοθέτηση και την πιο γρήγορα μας θα λάβετε από την ασυμβατότητα προκαλείται από παλαιού τύπου προγράμματα περιήγησης. Όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν πιο προηγμένα προγράμματα περιήγησης καθημερινά, και με τη χρήση νέων τεχνολογιών, στην πραγματικότητα ενθαρρύνουμε να μεταστραφούν (εάν είναι δυνατόν). Ορισμένοι χρήστες δεν θα είναι σε θέση να αναβαθμίσετε, που είναι ο λόγος που μας σχέδια θα πρέπει να έχουν ένα βασικό επαναφορά για παλαιότερα προγράμματα περιήγησης, αλλά δεν μπορεί να είναι η αιτία για σχεδίαση μόνο την εφεδρική έκδοση και να καλέσετε αυτό το βράδυ.

No comments:

Post a Comment