Pages

Monday, December 27, 2010

Η εντυπωσιακή δυνατότητες του Smartermail Server 7.x

11 Νοεμβρίου 2010 από το admin
Filed under τεχνική Stuff

Αφήστε ένα σχόλιο

Ο νέος διακομιστής smartermail παρέχει πιο εμπλουτισμένο δυνατότητες για τους χρήστες με μικρό μέρος του κόστους. Ο smartermail server 7.x παρέχει ένα σύνολο μικρών στρογγυλών βελτιώσεις και εντυπωσιακές δυνατότητες που κυμαίνονται μεταξύ ασφάλειας, επιδόσεις, χρηστικότητα, αποτελεσματικότητα, επαγρύπνησης και πολλές αναβαθμίσεις vanquishing παραμικρή των ελλείψεων που μπορεί να είναι πάνω από όραση.

Έχει μεγαλύτερη εστίαση στην χρηστικότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της μετάδοσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, αυτό έχει ενισχυθεί με κινητήρα βελτιωμένη αναζήτησης που εξουσιοδοτείται με δημιουργία ευρετηρίου ότι προσφέρει πιο ακριβείς, πιο γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση μεταξύ το επαφές, συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συναντήσεις, εργασίες, σημειώσεις και σε άλλους τομείς ενδιαφέροντος στο περιβάλλον εργασίας του ολόκληρου του διαλύματος.

Την ανακοίνωση και τη διαθεσιμότητα, τη σωστή στιγμή είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης και δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Smartermail διακομιστή V.7.x αποδεικνύεται να είναι πολύ χρήσιμο να την ομότιμων υπολογιστών και διαχειριστές για τη διατήρηση ίδιων ενημερωμένος σχετικά με όλα τα συμβάντα που χρειάζονται συγχρονισμού όταν συνδέεται με τη διασύνδεση webmail.

No comments:

Post a Comment