Pages

Monday, December 27, 2010

Η σχεδίαση Cross-κατάρτιση Toolkit

Από Mark CosseyDecember 22, 2010Workflow41 CommentsPublishing πολιτικής "κοινοποίηση"

Παρακολούθησα ένα Τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ τις προάλλες σχετικά με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Καθώς και την κανονική ποδοσφαίρου κατάρτισης αυτός αναμειγνύονται σε κατάρτισης σε άλλα αθλήματα όπως Πυγμαχία και γιόγκα και εγώ νόμιζα αυτό ηχεί κάπως περίεργο. Γιατί θα κάποιος που κερδίζει του (μεγάλη) ψωμί καθημερινά παίζοντας ποδοσφαίρου να δαπανούν χρόνο μάθησης και κατάρτισης σε τομείς που δεν συνδέονται άμεσα με το επάγγελμα του;

Καλά, αποδεικνύεται ότι συνδέονται με ένα γύρο σχετικά-με τρόπο. Ο αθλητής και του πούλμαν πήγε να εξηγήσει ότι κατάρτισης σε άλλα αθλήματα και φυσική δραστηριότητες, καθώς και τακτικές ποδοσφαίρου κατάρτισης να διατηρήσετε ορισμένα τμήματα του εγκεφάλου ενεργό και παρακινούμενη, και αυτό με τη σειρά βελτιώνει τις επιδόσεις του ποδοσφαίρου και αποτρέπει ο εγκέφαλος και ο οργανισμός επιβράδυνση.

Τι αυτή έχει να κάνει με σχεδίαση;

Αυτό παίκτης ποδοσφαίρου μου έχεις σκέψης σχετικά με το δικό μου επάγγελμα στο σχεδιασμό και εγώ αναλύει τον τρόπο ασχολούμαι με ζωή ως σχεδιαστής. Ως επί το πλείστον σχεδίαση για web αυτές τις μέρες και που μπορεί να σημαίνει τίποτε από περιβάλλον σχεδίασης, διαφημιστικά πανό, καθώς και σχεδιασμό επωνυμίας και λογότυπο. Είναι εύκολο να μετατοπίζεται σε την ίδια παλιά ρουτίνας για κάθε έργο, ειδικά όταν έρχεται η εργασία στο παχύ και γρήγορη — και όταν έργα τείνουν να επικαλύπτονται.

Αποδείχθηκε μου δεν ήταν δαπανών αρκετό χρόνο "Σχεδίαση" μακριά από την οθόνη ενός υπολογιστή και στο γραφείο. Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη "Σχεδίαση", δεν σημαίνει απλώς θέση μαζί wireframes και ώθησης πίξελ στο Photoshop — εννοώ πραγματικά, τη συγκέντρωση δημιουργική σκέψεις, εικόνες, βίντεο και άλλων μορφών έμπνευση ενώ ζουν ζωής.

Συλλέγουν, συλλογή και Cross-αμαξοστοιχίας

Ως σχεδιαστές, έχουμε μια ενστικτώδης επιθυμία να συλλέγουν τα πράγματα, από δράση αριθμητικά στοιχεία για ευχετήριες κάρτες t-shirts και αφίσες — είναι απλώς κάτι που εμείς, δεξιά; Λήψη φωτογραφιών, καταγραφή βίντεο, bookmarking ιστοσελίδες, «όπως» - ing και 'Αγαπημένα' - ing είναι όλες τις μορφές της συλλογής και είναι αυτά τα πράγματα που διαμορφώνουν μας ως σχεδιαστές.

Αναζητούν έμπνευση μπορεί επίσης να αντιμετωπίζονται ως μια μορφή διασταυρούμενης-κατάρτισης. Λαμβάνοντας τον εαυτό σας μακριά από σας συνήθη ρουτίνα (καθημερινή) είναι μια χρήσιμη τεχνική. Δεδομένου ότι τα παιδιά μου έφτασε ένα ζευγάρι του πριν από χρόνια, έχετε διαπιστώσαμε εμείς οι ίδιοι που παρακολουθούν τα παιδιά TV και ταινίες, καθώς και η ανάγνωση το παιδικά βιβλία. Να εκτεθούν σε αυτές τις νέες μορφές της ψυχαγωγίας σήμαινε βλέπουμε μια ολόκληρη νέα παγκόσμια κινουμένων σχεδίων και απεικόνιση και ήταν διασκεδαστικό. Θεωρώντας τον εαυτό σας σε μια παρουσίαση ή ένα ταξίδι στον κινηματογράφο για να δείτε κάτι κανονικά δεν θα παρακολουθείτε μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστικό.

No comments:

Post a Comment