Pages

Monday, December 27, 2010

Τους λόγους της υπερβολικής δεν την τοποθεσία σας με πολυμέσα

11 Σεπτεμβρίου 2010 από το admin
Filed under συμβουλές και κόλπα

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει σε μια εξαιρετικά διαφορετικές οντότητα από ό, τι ήταν τη δεκαετία. Πίσω στη συνέχεια, τοποθεσίες Web έγιναν της μόνο μερικές γραμμές κειμένου και μερικές εικόνες χαμηλής ποιότητας για να προσελκύσει προσοχή. Τελικά, κατέστη φθηνότερα να αγοράσουν εύρους ζώνης και ταχύτητες Διαδικτύου αυξήθηκε δραματικά χάρη στις τεχνολογίες όπως η Ευρυζωνικότητα. Webmasters πείρα επίσης τη δυνατότητα να θέσουμε περισσότερες δυνατότητες μάτι-πρότυπο· σχετικά με τους δικτυακούς τόπους, όπως το αναπτυσσόμενο μενού και τα παράθυρα πληροφοριών JavaScript. Αυτή ήταν η αυγή του Διαδικτύου, όπως την ξέρουμε.

Σύντομα αφού το Διαδίκτυο ξεκίνησε καλλιέργεια, άνθρωποι μάθει τον θεμελιώδη κανόνα προσέλκυση προσοχή-άνθρωποι είναι προσέλκυσε σε ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του πολλές ιστοσελίδες όμορφα σχεδιασμένο ειδικά να προσελκύουν την προσοχή. Δυστυχώς, webmasters αν η έννοια, και όπως εύρους ζώνης έγινε σπανίζουν, άνθρωποι αναγκάστηκαν να πίσω από ό, τι ήταν όμορφη και πηγαίνετε με ποια ήταν η πρακτική.

Ωστόσο, νέα ηλεκτρονική στον κόσμο εξακολουθούν να πιστεύουν με τον τρόπο αυτό από καιρό σε καιρό. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, όπως άνθρωποι θα υπερφόρτωσης τους τοποθεσίες με άχρηστο εικόνων και βίντεο, στην πραγματικότητα κανένα από τα οποία βοηθούν να διατηρήσετε πελάτες θα επιστρέψουν στην μετά την αρχική επίσκεψής τους.

Είναι ένα καλό κανόνα για τους ανθρώπους να τηρήσουμε κατά το σχεδιασμό τους δικτυακούς τόπους

No comments:

Post a Comment