Pages

Monday, December 27, 2010

POP3 Email – τι είναι αυτό

31 Οκτωβρίου 2010 από το admin
Filed under τεχνική Stuff

Αφήστε ένα σχόλιο

Ένα από τα μείζονα οφέλη του έχοντας μια πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ότι δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούν με άλλους σε πραγματικό χρόνο. Συνομιλία είναι μία ωραία τρόπο ανταλλαγής πληροφοριών, αλλά είναι ποτέ τόσο κοινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο του Διαδικτύου. Ωστόσο, μόνο λίγα άτομα γνωρίζουν πραγματικά πώς τους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μεταφερθεί από το λογαριασμό ένα email στο άλλο. Εάν ενδιαφέρεστε για μάθηση περισσότερο για το θέμα αυτό, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα να κατανοήσετε είναι το πρωτόκολλο προγράμματος-πελάτη/διακομιστή.

Τι είναι το POP3;

Μιλώντας για το πρωτόκολλο προγράμματος-πελάτη/διακομιστή, POP3 είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές. POP3 ή Post Office Protocol 3 αποτελεί πράγματι την πιο πρόσφατη έκδοση του ένα τυπικό πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το διακομιστή σας internet για να λάβετε και κρατήστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμό σας. Ο διακομιστής σας internet καθιστά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ζητήματα όποτε μπορείτε να ελέγξετε το γραμματοκιβώτιό σας για να κατεβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τώρα, το σημείο θα πρέπει να κατανοήσετε είναι ότι κατά την προσπάθειά σας να κάνετε λήψη οποιουδήποτε αλληλογραφίας, συνήθως κάνετε χρησιμοποιώντας POP3. Όμως, είναι επίσης πολύ σκόπιμο να αναφέρω ότι POP3 πράγματι λειτουργεί ως ένα

No comments:

Post a Comment