Pages

Tuesday, January 18, 2011

10 Πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να γίνει καλύτερη προγραμματιστής PHP

Η PHP είναι πιθανώς το πιο δημοφιλές γλώσσα ανάπτυξης web δικαίωμα τώρα. Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια τομείς να χρησιμοποιήσετε PHP και είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται στις μεγάλες τοποθεσίες, όπως η Wikipedia και Facebook, καθώς και ως σε κάποιες από τις μεγαλύτερες στον κόσμο ανοίξετε πηγή έργα όπως το WordPress και Drupal.

Σε αυτό το άρθρο, θα θα μοιραστώ μαζί σας δέκα πράγματα θα ήθελα μου είπαν όταν μου ήταν μόλις ξεκινήσατε με PHP ανάπτυξης, και εγώ ελπίζοντας ότι θα μπορέσετε να μάθετε κάτι ή δύο εάν κρατάτε μόλις σας πρώτα βήματα προς τη γλώσσα αυτή ανάπτυξη awesome web.

1. Να χρησιμοποιήσουν πυρήνα PHP λειτουργίες και κλάσεις

Εάν προσπαθείτε να κάνει κάτι που μου φαίνεται αρκετά κοινή, οι πιθανότητες, υπάρχει ήδη μια συνάρτηση PHP ή κλάση που μπορείτε να επωφεληθείτε των. Πάντα check out το PHP manual πριν από τη δημιουργία δικών σας συναρτήσεων. Δεν υπάρχει ανάγκη για να δημιουργήσετε μια συνάρτηση για την κατάργηση του κενού χώρου στην αρχή και στο τέλος της μια συμβολοσειρά όταν μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση trim(). Γιατί οικοδομήσουμε έναν XML parser για RSS feeds όταν μπορείτε να επωφεληθείτε από την PHP XML Parser λειτουργίες (όπως xml_parse_into_struct);

2. Να δημιουργήσει ένα αρχείο ρύθμισης παραμέτρων

Αντί έχοντας σας ρυθμίσεις σύνδεσης βάσεων δεδομένων διάσπαρτα παντού, γιατί όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα κύριο αρχείο που περιέχει τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια συμπεριλάβετε στο PHP script σας; Εάν χρειαστεί να αλλάξετε αργότερα σε λεπτομέρειες, μπορείτε να το κάνετε σε ένα αρχείο αντί για πολλά αρχεία. Επίσης, αυτό είναι πολύ χρήσιμη όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλες συναρτήσεις καθόλη τη διάρκεια πολλαπλές δέσμες ενεργειών και σταθερές.

No comments:

Post a Comment