Pages

Tuesday, January 18, 2011

Τρέχον Web Design τάσεις πιέζουν μας πίσω με το 1999;

Το 1991, κυκλοφόρησε μια πρωτοποριακή και forever σημαίνοντες άλμπουμ από μια μπάντα τότε-άγνωστο ονομάζεται νιρβάνα, υπό την ηγεσία του κιθαρίστα και μολύβδου τραγουδιστής Kurt Cobain. Όταν εμφανίστηκε το άλμπουμ στη μουσική σκηνή, ήταν κατά τη διάρκεια μια εποχή όταν ήταν rock μουσική, από πολλές απόψεις, νεκροί. Για να μην πω ότι δεν ήταν πώλησης ροκ- για πληροφορίες για μια δεκαετία πριν από την εποχή, τη ροκ σκηνή κυριαρχήθηκε από Glam metal μπάντες (επίσης γνωστή ως μαλλιά metal μπάντες) όπως Def Leppard, σύλληψης και δηλητήριο.

Ακατέργαστα και unassuming ήχων που εισήχθησαν από νιρβάνα και μετέπειτα grunge και εναλλακτικά rock μπάντες όπως Pearl Εµπλοκή, πέτρα ναός πιλότους και Soundgarden ήταν μια από μακρού αναμενόμενη αλλαγή. Οπαδούς ροκ ήταν κουρασμένος από τη poseurs και σεξιστικά μουσική που είχε καμία ουσία και λίγο στο δρόμο των ένα θετικό μήνυμα. Η τάση glam πέθαναν και αλήθεια ροκ μουσική είχε αρχίσει να αναβιώσει.

Δυστυχώς για οπαδούς ροκ, η ανάκαμψη δεν διαρκούν πολύ. Σύντομα, η grunge και εναλλακτικό ροκ σκηνή έγινε ως επιφανειακή και poseur-όπως ως η αρχική μπάντες μαλλιών που κυριαρχούσαν τα μέσα-να-καθυστερημένη ογδόντα. Από το τέλος της δεκαετίας του 1990, και σε δεκαετίας, μπάντες αρέσουν θρήσκευμα, Nickelback και 3 θύρες που επιχείρησε να ακολουθήσει τα χνάρια των προγόνων τους grunge, δημιουργώντας ό, τι κατέληξαν ότι το κακές απομιμήσεις του grunge ήχου και fooling εκατομμύρια ακροατές να πιστέψουν ότι η μουσική βιομηχανία είχε πράγματι εξελίχθηκε και προχώρησε, από το επιφανειακό παρελθόν.

No comments:

Post a Comment