Pages

Tuesday, January 18, 2011

Δωρεάν Download αποκλειστικό: MacX DVD Αντεροβγάλτης Pro (Win/Mac)

MacXDVD Software, Inc. έχει καθετοποιημένους με έξι αναθεώρησης για να παρέχουν μια αποκλειστική δωρεάν λήψη του λογισμικού τους, MacX DVD Αντεροβγάλτης Pro 3.0.0 (διαθέσιμη για τα Windows και Mac OS X).

Το λογισμικό, το οποίο είναι, κανονικά, $34.95, είναι ελεύθερη για περιορισμένο χρονικό διάστημα (έως το 2011, Ιανουάριος 18). Μεταβείτε στη σελίδα έξι αναθεωρήσεις MacX DVD Αντεροβγάλτης Pro 3.0.0 για να κάνετε λήψη του λογισμικού και αδράξτε το κλειδί άδειας χρήσης. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί άδειας χρήσης που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα πριν από τις 18 Ιανουαρίου 2011, προκειμένου να επωφεληθείτε της δωρεάν προσφοράς.

Τι είναι το MacX DVD Αντεροβγάλτης Pro;

Αυτή η εφαρμογή DVD Αντεροβγάλτης υποστηρίζει σχισίματος σπιτικά και αγοράσατε DVD, καταργώντας DVD CSS, κωδικός περιφέρειας, στόχου ΠΑΑ, Sony ArccOS, ΑΛΧ, Disney, κ.λπ. Έτσι, θα μπορούσε να κάνετε μια τέλεια αντιγράφων ασφαλείας σας αγαπημένες ταινίες DVD σε μορφές ψηφιακού αρχείου όπως MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, AVI και QuickTime ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να παίξετε τους στον υπολογιστή σας και φορητές συσκευές.

No comments:

Post a Comment