Pages

Tuesday, January 18, 2011

Δημιουργική χρήση του βίντεο στο Web Design: βίντεο φόντου

Από Aygul ZagidullinaJanuary 6ο, 2011Inspiration69 CommentsPublishing πολιτικής διαφήμιση

Μετά τις πρώτες ημέρες, βίντεο έχει μία από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές εργαλεία οπτικής επικοινωνίας. Είναι σε θέση να παραδώσει μια άμεση και σαφές μήνυμα σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και τους θεατές εστίαση σε κάτι συγκεκριμένο. Μια ελκυστική οπτικά βίντεο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να παρουσιάσει ένα προϊόν, υπηρεσία ή μάρκα και λαμβάνουν εμπειρία χρήστη σε ένα πολύ πιο διαδραστική επίπεδο. Για το λόγο αυτό, κομψό, δημιουργική και επαγγελματική βίντεο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στο Web design σήμερα.

Ορισμένοι σχεδιαστές να πάμε ακόμη παραπέρα, δημιουργώντας Bluray-όπως εμπειρία στο πρόγραμμα περιήγησης, με την αλληλεπιδραστική navigation μενού, απαλές μεταβάσεις και εξαιρετικών οπτικών εφέ — όλες τις υποστηριζόμενες με βίντεο φόντου. Αυτό μπορεί να γίνει με το Flash ή για HTML5, ωστόσο, οι περισσότερες ιστοσελίδες ενσωματώσετε βίντεο φόντου χρησιμοποιώντας μόνο Flash. Για να ενεργοποιήσετε την πλούσια εμπειρία cross-συσκευή, αξίζει να ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ προσθέτοντας επαναφορά-βίντεο για εκείνους τους χρήστες που έχουν ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζει το Flash. Ωστόσο, εμείς δεν το θέλησε να υπεισέλθω σε τεχνικές λεπτομέρειες μόλις ακόμα και ήθελαν να δουν τι σχεδιαστές πραγματικών προσεγγίσεων λαμβάνει εντός τους δικτυακούς τόπους.

Οι επιδόσεις από μια τοποθεσία Web, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο φόντου εξαρτάται σημαντικά από την ταχύτητα της σύνδεσης internet του χρήστη. Βίντεο φόντου σίγουρα δεν χωρούν σε κάθε ρύθμιση; θα μπορούσατε να έχουν νόημα στο online περιοδικά ή blogs. Ωστόσο, μπορούν να εργάζονται πραγματικά καλά στην ψυχαγωγία και ορισμένων εταιρειών ρυθμίσεις οι οποίες υποτίθεται ότι θα επικοινωνήσουν καλλιτεχνική ποιότητες, αποκλειστικότητας, επωνυμίας ή ακόμα και υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπως θα διαπιστώσετε, πολύ καλά λειτουργούν σε δικτυακούς τόπους χαρτοφυλακίου, μόδα δικτυακούς τόπους και διαφημιστικές εκστρατείες. Παρακάτω θα βρείτε μια βιτρίνα της ορθής και δεν έχει τόσο καλή δικτυακούς τόπους που υλοποιούν αυτό δυναμική μάτι candy σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Μόδα ιστοσελίδες: Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα

Bulgari B.Zero1
Bulgari, μια ιταλική κοσμηματοπώλης και πολυτελών αγαθών λιανοπωλητή, χρησιμοποιεί ένα βίντεο φόντου to showcase (ή

No comments:

Post a Comment