Pages

Wednesday, January 5, 2011

Είναι καλό το Enemy της μεγάλης στο Web Design;

Τα δημοφιλή φράση "καλή είναι ο εχθρός της μεγάλη" απηχεί μια αποφυγήν συμβουλές για την εμπνευσμένη και ελπιδοφόρα. Η φράση σημαίνει διευθέτηση αποδεκτές ή "αρκετά καλό" αποτελέσματα θα σας αποτρέπουν από την επίτευξη μεγαλείο.

Αυτή συμβουλές, από τη λογική, ηρεμία να είναι true–allowing μας δεύτερη καλύτερη προσπάθεια ώστε να μπορούμε να έχουμε μόνο το έργο από το τέλος της ημέρας θα πάντα μας αφήσει κατώτερες του δυναμικού μας αλήθεια ως σχεδιαστές web.

Αντί για αυτό, θα ήταν ιδανικό για να δώσουμε 100% κάθε φορά εμείς φωτιά μέχρι το Photoshop ή καθορίζει μια νέα γραμμή του κώδικα. Να great–under το συλλογισμό ότι αρκετά καλό μας εμποδίζει να great–means ποτέ αποτυγχάνουν, ποτέ δεν είναι λάθος, ποτέ δεν παράγουν έργο που απορροφά ή είναι μέτρια και πάντα να φοβόμαστε και προσεκτική από ό, τι κάνουμε.

Ωστόσο, αγωνίζεται για μεγαλείο για κάθε pixel αγγίζουμε πάντα ο καλύτερος τρόπος για να καταστεί επιτυχής σε αυτήν την υπόθεση; Είναι καλό πάντα τον εχθρό της μεγάλη;

Εδώ είναι μου πρόταση: είναι απολύτως δυνατόν να γίνει μεγάλη web σχέδια χωρίς να είναι μια μεγάλη web designer. Είναι μια μεγάλη web designer αποτελείται από υπολογιστές-πελάτες σας ή τον προϊστάμενό σας ευχαριστημένοι, όλο το χρόνο. Αυτό σημαίνει τις τοποθεσίες σας είναι ωφέλιμη, ευέλικτη και σημασιολογική. Σημαίνει επίσης πληροίτε προθεσμίες. Αυτό σημαίνει κρατώντας μια στερεά φήμης στο εσωτερικό της Κοινότητος σχεδίασης. Σημαίνει όλες ότι, και περισσότερα.

Μια μεγάλη web designer δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνουν μεγάλη web υποδείγματα όλα του χρόνου. Και επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα επιφανειακά μεγάλη web σχεδίων και υποδειγμάτων, ακόμη και όταν τα αφεντικά και τους υπολογιστές-πελάτες σας μισούν σας κουράγιο, ακόμα και αν χάσετε πάντα προθεσμίες, και ακόμη και εάν χρησιμοποιείτε διαμορφώσεις web που βασίζεται σε πίνακα. Έτσι, τι είναι μεγάλη πραγματικά σημαίνει; Και γίνεται καλή αρκετά αντιπαραγωγικό να είναι μεγάλη;

Τον καθορισμό μεγαλείο

No comments:

Post a Comment