Pages

Tuesday, January 18, 2011

10 Ιδέες για τη δημιουργία καινοτόμων και μοναδικά σχέδια στο Web

Είμαι οπαδός του Twitter. Θεωρώ ότι το ένα εργαλείο που με βοήθησε να αναπτυχθούν από το πρόσωπο που απλά γνώριζε πώς να κάνει τοποθεσίες Web σε ένα σχεδιαστή web, επειδή την έκθεση του φανταστικές σχεδιαστές, tutorials, συνιστάται αναγνώσεις, και με εντυπωσιακά παραδείγματα βοήθησε οικοδομήσουμε μου εργαλείων σχεδιασμού και μεγαλώσει δυνατότητές μου ένα τόσο τεχνικό και δημιουργική επίπεδο.

Έτσι κάθε φορά που κάποιος ζητεί τη συμβουλή μου σχετικά με το πώς να καταστεί μια καλύτερη σχεδίαση, σχεδίαση πράγματα όπως κοινωνικά δίκτυα (όπως Twitter και Facebook), γκαλερί και τροφοδοσίες RSS είναι στην κορυφή της μου λίστα με πράγματα που πρέπει να χρησιμοποιείτε για να μάθετε και να βελτιωθεί.

Με αυτό που είπε, νομίζω ότι είναι σημαντικό να λάβουν όλα αυτά τα πράγματα με μετριοπάθεια και να περιορίσετε μας κατανάλωση της σχεδίασης tutorials και τις πηγές των "έμπνευση". Ενώ αυτό είναι μια μεγάλη μέθοδο συνεχίζοντας με την Κοινότητα σχεδίασης και καθιστώντας βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερες μεθόδους και τα πρότυπα, θεωρώ ότι είναι μια κακή φόρμουλα για σπινθηρογόνου αλήθεια δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Μπορώ να βρω μια αυξανόμενη δυσφορία με την ιδέα της έναρξης ενός έργου — είτε πρόκειται για μια προσωπική ή επαγγελματική — εξετάζοντας τι έκαναν άλλους σχεδιαστές. Εξετάζοντας πώς έχει λυθεί το πρόβλημα σας πριν προκειμένου να καταλήξουμε σε μια λύση είναι πιθανώς μια καλή ιδέα, αλλά εδώ είναι το πρόβλημα, όμως: εμείς δεν μαθηματικοί, είμαστε καλείται ως πηγή δημιουργικότητας και ζήτησε να παράγουν όμορφη και μοναδικό εμπειρίες.

Πιστεύω ότι περισσότεροι σχεδιαστές προσπαθούν να είναι μοναδικό άτομα. Πιστεύω ότι εμείς πάντα προσπάθεια να παράγει νέα και συναρπαστικά αποτελέσματα να μοιραστείτε με αυτήν την μεγάλη Κοινότητα. Εάν αυτή είναι πραγματικά τον στόχο, τότε εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε να άσχημα αποτελέσματα. Με κακά αποτελέσματα, εννοώ τρομερό, τρομερό, απαίσιος web υποδείγματα που θα πρέπει ποτέ να δει το φως της ημέρας. Για να μάθετε, να μεγαλώσει και καινοτομούν, εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε να αποτυγχάνουν συχνά και αποτύχει νωρίς.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσει να φθάσουν αυτό τόπο πειραματισμού και out-of-the-box σκέψης. Αυτό το άρθρο συμμερίζεται μερικά από αυτά.

1. Να ξεκινήσετε με μια κενή καμβά

Ξεκινώντας με άλλο σχεδίασης ή οποιοδήποτε τμήμα της εργασίας που έχετε κάνει πριν είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο σε ένα έργο. Στην πραγματικότητα, πολλή δουλειά αχρησιμοποίητα σχεδίασης μπορεί να χρησιμοποιούνται εκ νέου και να ανακυκλώνονται σε νέα προγράμματα, αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας. Αυτή είναι μια πρακτική που ενθαρρύνω που αποθηκεύει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου, και να ρίξει ό, τι ίσως να ήταν μια μεγάλη ιδέα που δεν έκαναν κλικ σε ένα προηγούμενο έργο του ο Κάδος ανακύκλωσης. Αλλά αυτό δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταλήξετε σε που ψύχεται νέα σχεδίαση ότι πρόκειται για να ορίσετε τον κόσμο στη φωτιά.

Ξεκινήστε με ένα κενό καμβά. Μην σύνολο ακόμη και το χρώμα φόντου σε λευκό (που είναι η προεπιλογή σε πολλές δημοφιλείς web σχεδίαση γραφικών editors όπως το Photoshop) · ίσως να μην γνωρίζετε εάν αυτό είναι το χρώμα που θέλετε να μεταβείτε με ακόμη. Προσπαθήστε να μην καθορίζονν μόνοι σας, ξεκινώντας από την κορυφή της διάταξης σελίδας (στην κεφαλίδα) ή αρχίζοντας από μια διάταξη περίγραμμα επιφάνειας (εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη αυτή τη διαδικασία). Έχω μια μεγάλη ιδέα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει πλοήγησης; Βρέθηκαν αιφνίδια έμπνευση για ένα φανταστικό τρόπο για να εμφανίσει τη σελίδα ή δημοσίευση τίτλων;

Ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι το αντίθετο από μια κανονική ροή εργασίας επειδή εμείς συνήθως ξεκινούν από big σε μικρές (δηλαδή, διάταξη δομή και στη συνέχεια περιεχόμενο). Ωστόσο, αυτό είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να λάβετε τη δημιουργική τους χυμούς ρέει.

No comments:

Post a Comment