Pages

Tuesday, January 18, 2011

Ευέλικτη σχεδίαση Web: Τι είναι και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Από Kayla KnightJanuary 12th, 2011Coding, Design61 CommentsPublishing πολιτικής διαφήμιση

Σχεδόν κάθε νέο πρόγραμμα-πελάτη αυτές τις μέρες θέλει μια κινητή έκδοση του δικτυακού τόπου τους. Είναι σχεδόν απαραίτητο μετά από όλα: μία σχεδίασης για το BlackBerry, ένα άλλο για το iPhone, iPad, netbook, Kindle — και όλες οι αναλύσεις οθόνης πρέπει να είναι συμβατό, πάρα πολύ. Τα επόμενα πέντε χρόνια, θα χρειαστούμε πιθανότατα να σχεδιάσετε για ένας αριθμός πρόσθετων εφευρέσεις. Πότε θα σταματήσει την τρέλα; Δεν θα, φυσικά.

Στο πεδίο της σχεδίασης Web και της ανάπτυξης, εμείς γρήγορα είσαι getting στο σημείο να είναι δυνατό να συμβαδίσει με τις ατελείωτες νέα ψηφίσματα και συσκευές. Για πολλές τοποθεσίες Web, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα έκδοση για κάθε ψήφισμα και νέα συσκευή θα ήταν αδύνατη, ή τουλάχιστον ανέφικτη. Θα πρέπει εμείς απλώς υποφέρουν από τις συνέπειες της απώλειας επισκεπτών από μία συσκευή, προς όφελος της κερδίζοντας επισκεπτών από την άλλη; Ή μήπως υπάρχει άλλη μια επιλογή;

Ευέλικτη σχεδίαση Web είναι η προσέγγιση που προτείνει η σχεδίαση και ανάπτυξη πρέπει να ανταποκρίνεται στην συμπεριφορά και το περιβάλλον που βασίζεται σε μέγεθος οθόνης, πλατφόρμα και τον προσανατολισμό του χρήστη. Η πρακτική αποτελείται από ένα μίγμα ευέλικτη πλέγματα και διατάξεις, εικόνες και μια ευφυή χρήση των CSS media ερωτήματα. Όπως ο χρήστης μεταβαίνει από τους φορητό υπολογιστή σε iPad, δικτυακό τόπο πρέπει αυτόματα διακόπτη να χωρέσει για ψήφισμα, Μέγεθος εικόνας και ικανότητες για δέσμες ενεργειών. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα πρέπει να έχουν την τεχνολογία για την αυτόματη απάντηση με τις προτιμήσεις του χρήστη. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για μια διαφορετική φάση σχεδιασμού και ανάπτυξης για κάθε νέα μικροεφαρμογή στην αγορά.

Η έννοια της ανταποκρίνεται στο Web Design

Ethan Marcotte έγραψε ένα εισαγωγικό άρθρο σχετικά με την προσέγγιση,

No comments:

Post a Comment