Pages

Wednesday, January 5, 2011

Πώς να είναι μια «Purple» Cow μεταξύ των σχεδιαστές

Πόσο σας ξεχωρίζουν μεταξύ συντριπτική θάλασσα σχεδιαστών; Πώς μπορείτε να βρείτε δυνητικούς πελάτες για να διαλέξετε σας έναντι άλλων; Πρέπει να είναι αξιοσημείωτη. Ότι καλό είναι, λοιπόν, αρκετά δεν καλό. Θα πρέπει να είστε το μοβ αγελάδων.

Το μοβ τι; Το μοβ αγελάδα — κάποιος που είναι έξω από την τακτική. Σε ένα βοσκότοπο, μοβ αγελάδα θα ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο. θα παρατηρήσετε αμέσως αυτό. Μοβ αγελάδα garners προσοχή.

Υποθέτοντας ότι έχετε τις δεξιότητες σχεδίασης για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σας αξιοσημείωτη ιδιο-, τότε σας σταθεί fighting ευκαιρία να γίνει μια πρωτότυπη εναλλαγή σχεδιαστής που προσελκύει υπολογιστές-πελάτες και σχεδίων πολύ πιο εύκολη.

Η κοινοβουλευτική μοβ αγελάδα ήρθε από τον τίτλο του ένα ποίημα γραμμένο από Gelett Burgess το 1895, αλλά ήταν δημοφιλές πιο πρόσφατα από Seth Godin του βιβλίου, Purple Cow.

Αυτό το άρθρο παραθέτει μια σύντομη σύνολο ιδέες σχετικά με τον εαυτό σας παρουσιάσει στους υποψήφιους πελάτες με πιο αξιοσημείωτο τρόπο, έτσι πρωτότυπη εναλλαγή προσοχή τους και χωρίζει τον εαυτό σας από άλλους στον τομέα σας. Οι ιδέες αυτές προϋποθέτουν ήδη είστε ικανοί με σχεδίαση — εάν δεν είστε, τότε βελτίωση των δεξιοτήτων σας θα πρέπει να λαμβάνουν προτεραιότητα επειδή σας κάνει καλό σε υπολογιστές-πελάτες γης εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σπουδαίο έργο τους.

Δεν είναι όπως Anyone Else

Αυτό είναι προφανές. Το μοβ αγελάδα δεν είναι σαν αδελφούς της. Φυσικά, δεν θα έπρεπε να όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Αλλά το σημείο αυτό χρειάζεται επανάληψη.

Δεν είναι όπως και όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτι που όλοι σκεφτόμαστε, ακόμα όταν είναι ώρα για δράση, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. "Εντάξει, είμαι ένα μοναδικό σχεδιαστής, έχω αυτήν διακριτικό γνώρισμα, αυτό το πράγμα που κανένας άλλος δεν το κάνω, και μου προσωπική ιστορία είναι συναρπαστικό." Αλλά όταν είναι καιρός να οικοδομήσουμε μας χαρτοφυλακίου, θα εξετάσουμε τι όλοι οι υπόλοιποι κάνει τώρα, και θα εμπίπτουν, σύμφωνα με την design τάσεις.

Το πρώτο βήμα σε όλο το μοβ αγελάδα προσπαθεί συνειδητά να είναι μοναδικά. Δεν παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως αξιοσημείωτο και καινοτόμο εάν σας μιμούνται ό, τι κάνουν επιτυχή άλλους σχεδιαστές — αυτά που είναι ήδη μωβ αγελάδες.

Κοινή χρήση σας Quirks και χαρακτηριστικών

Πάντα υπάρχει κάτι quirky για όλους. Θα μπορούσε να είναι κάτι μικρά — "δημιουργία σκούρο οπτικά εφέ αλλά αγαπώ sunny Beach Boys τραγούδια" — ή κάτι σημαντικό όπως επίμονες με αναπηρία, ξεπερνώντας ζωής αγώνες, όταν ταξιδεύετε τον κόσμο με ένα σάκο, και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να εμφανίσετε χαρακτηριστικών αυτών στο σύνθημα της τοποθεσίας σας, σχετικά με την σελίδα, ή Twitter προφίλ — οπουδήποτε δυνητικούς πελάτες ίσως να φαίνεται εάν ήθελαν να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Μην φοβηθείτε να μοιραστούν τα πράγματα που σας κάνει τον τρόπο είστε; Αυτό σας κάνει, πολύ καλά, ανθρώπινη. Μας προσωπική φιλοσοφίες και τις εμπειρίες της ζωής, καλή ή κακή, μας κάνουν να που είμαστε, και αυτοί μας εμπνέει τα πράγματα να δημιουργήσουμε.

Εάν δυσκολεύεστε, ζητήστε από κάποιον ποιος ξέρει καλά (π.χ. ένα καλό μου φίλο, μια άλλοι σημαντικοί, οι συγγενείς σας) για την περιγραφή σας πιο ενδιαφέρουσα quirks και χαρακτηριστικών.

Κατά τη φάση της αρχικής ανακάλυψη, μόλις τοποθετήσετε όλες τις quirks και γνωρισμάτων νομίζετε ότι σας κάνει μοναδική και, στη συνέχεια μόλις επιλέξετε καλύτερα εκείνες αργότερα.

Ωθεί το αγαπημένο γνωρισμάτων σε μια Extreme

Τώρα που να εμφανίζονται όλα σας quirks και χαρακτηριστικών, συλλογή Αγαπημένα σας. Συλλογή εκείνες που αισθάνεστε σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Στη συνέχεια ωθεί τους σε μια ακραία.

Ταξιδεύετε τον κόσμο; Είσαι ο κόσμος πιο κινητής designer.Do you love πικάντικα τρόφιμα; Είστε ο σχεδιαστής που μπορεί να πιουν ένα μπουκάλι του Tabasco σε ένα sitting.Do έχετε μια ενδιαφέρουσα φυσικό γνώρισμα; Είστε ο σχεδιαστής freckled δεψασμένα αντιγράψει ψηλού/skinniest/περισσότερα/περισσότερα/περισσότερα στη world.Camera/social δικτύου/φωτογραφία ντροπαλή; Εσύ είσαι το διφορούμενες μυστηριώδεις designer.Enjoy που τρώνε καρότα; Είστε ο σχεδιαστής κουνέλι που αγαπά καρότα.

Έχετε την ιδέα.

Το σημείο εδώ είναι η εκκίνηση που αποτελούν την περιγραφή σας ως ένα «Purple» Cow. Δεν είστε απλώς ένας σχεδιαστής (χασμουρητό), είστε ένα

No comments:

Post a Comment