Pages

Tuesday, January 18, 2011

Πέντε πράγματα ότι θα τηρούν διαμόρφωση Web το 2011

Τελευταία φορά, συζήτησα τα πράγματα που διαμόρφωσαν τον κλάδο σχεδίασης web το 2010. Τώρα, ας εξετάσουμε προς τα εμπρός σε ό, τι αφορά τις μελλοντικές εξελίξεις είναι φέτος. Εγώ δεν θα κάνουν τρελό, ανοίκειο προβλέψεις, Αντίθετα, εγώ θα να μιλάμε για πράγματα που πιθανά θα συνεχίσει να ασκήσουμε την επιρροή μας όλο και περισσότερο στη βιομηχανία μας του τρέχοντος έτους.

1. Flash

Flash; Μπορώ να ακούω άτομα σοβαρά ανάκριση δικαίωμα τώρα ψυχική μου κατάσταση. Πώς Flash μπορεί να είναι μια σημαντική επιρροή του τρέχοντος έτους; "But…but…but Flash αγωνίζονται για να επιβιώσουν μέσα για HTML5 APIs," σας πρέπει να πει για τον εαυτό σας. Αλλά αυτό είναι όπου είναι το κλειδί.

Εάν Flash πεθαίνουν, θα πεθάνει μάχες. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, η καλύτερη καινοτομίες συμβεί όταν εταιρείες που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους. Σκεφτείτε πώς Apple σχεδόν χρεοκόπησαν στα της δεκαετίας του 1990, και τώρα αποτελούν τους πρωτοπόρους του κλάδου με προϊόντα όπως το iTunes, iPad, Macbook Air και iPhone.

Αμφιβάλλω Flash ποτέ θα εξαφανιστούν από το web εντελώς, ακόμη και μέσα σε ανοιχτή τεχνολογίες, όπως η JavaScript και HTML. Με αυτή τη μάχη μπροστά, Flash πρέπει να αποδείξει τη χρησιμότητά της. πρέπει να καινοτομήσει, το ανάστημά, και να πω "Κοιτάξτε, πρόκειται για ό, τι μπορώ να κάνω για σας ότι για HTML5 και JavaScript δεν θα μπορέσετε να."

Adobe, η εταιρεία που κατέχει Flash, ξέρει ότι είναι υπό σοβαρή απειλή εναντίον ανοιχτή API για HTML5 του όπως καμβά, ήχου και βίντεο που μόχλευση JavaScript για τη δημιουργία στοιχείων πλούσια μέσα ενημέρωσης με κινούμενες εικόνες και δυναμικές δυνατότητες σχεδίασης — μια περιοχή όπου προϊόν τους έχει πρωτίστως εκπλήρωση.

Εξαιτίας της αυτή την υλοποίησή τους είστε μία από τις πρώτες εταιρείες εργασίας σχετικά με τη δημιουργία ενός προγράμματος επεξεργασίας για HTML5/IDE, αρχίζοντας με τους για HTML5 πρωτοτυποποίηση εργαλείο (με την κωδική ονομασία άκρο). Αυτοί έχουν ενσωματωθεί επίσης δυνατότητες για HTML5 καμβά-εξαγωγή στο Flash CS5.

No comments:

Post a Comment