Pages

Tuesday, January 18, 2011

Δημιουργία και διανομή παρουσιάσεις στο Web

Από Christian HeilmannJanuary 7ο, 2011Coding, Design19 CommentsPublishing πολιτικής διαφήμιση

Παράδοση μεγάλη παρουσιάσεις είναι τέχνη, και την προετοιμασία των διαφανειών για τους τόσο πολύ, πάρα πολύ. Αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό. Εμείς επίσης δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε συζήτηση σχετικά με το αν θα χρησιμοποιήσετε ανοιχτό ή κλειστό τεχνολογίες για τη δημιουργία διαφάνειας καταστρώματα — αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε για τον κατακερματισμό που εσείς, και υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε εξέλιξη.

Τι θα μιλήσουμε για είναι πώς σας (και εσείς, φυσικά) μπορεί να χρησιμοποιήσετε το Web για να βρείτε περιεχόμενο για σας συνομιλίες, καταγράψτε τις, κάνετε κοινή χρήση τους με άλλους και τους αποθηκεύσετε για μελλοντική ακροατήρια. Επίσης, θα εξηγήσω πώς να μοιραστείτε όλα για ελεύθερη και πώς να μετατρέψετε κλειστό μορφές σε ανοικτή εκείνοι χρησιμοποιώντας το Web.

Το 2010 θα παραδοθεί σε ένα boatload των συνομιλιών που άνθρωποι παρακολούθησαν, λήψη, σχολίασε και επαναναμειγνύονται για τις δικές τους εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις. Μ ' αρέσει να μοιραστούν μου έρευνας και πληροφόρησης, διότι όταν ορίζετε τους δωρεάν μπορούν να εμπνεύσει και να βοηθούν άλλους να πάρετε τη δική τους φωνή. Εδώ είναι πώς το έκανα.

Δωρεάν εργαλεία για την καταγραφή και να βελτιώσετε την εμφάνιση συνομιλίες

Ας αρχίσω με το σύστημα μόνο πληρωμένη-για κατά την χρήση σε ολόκληρη τη διαδικασία: γράφω διαφάνειές μου στο Apple iLife εφαρμογή Keynote. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό διότι όταν κάνω τη δουλειά μου είμαι συνήθως για εργασία χωρίς σύνδεση (στις αμαξοστοιχίες, στο αεροδρόμιο σαλόνια, σε δωμάτια ξενοδοχείων χωρίς ελεύθερη συνδεσιμότητα, κ.λπ.).

KEYNOTE είναι μεγάλη: I μπορεί να αλλάξετε το μέγεθος και τοποθετείτε μάσκα στις εικόνες, ενσωματώσετε βίντεο, εξάγετε ως PDF, και υπάρχουν πολλά όμορφα, λεπτές και αποτελεσματική κινούμενες εικόνες και εναλλαγές. Οι δημιουργοί των διαφανειών εργαλεία πρέπει να προβάλετε Keynote ως μοντέλο και 280slides πράγματι έπραξε. Apple πρέπει επίσης να εξεταστεί χρησιμοποιώντας μια τυποποιημένη μορφή για HTML διαφάνειες στην εισαγωγή, στην πραγματικότητα, αυτή είναι μία από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που συμβαίνουν.

Εάν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εικόνες υψηλής ποιότητας, μου μη σπαταλάτε χρήματα ή ώρα γρήγορα την άδεια χρήσης περιεχομένου. Αντ ' αυτού, θα πάω στην επιλογή Σύνθετη αναζήτηση σε Flickr, βρείτε φωτογραφίες με άδειες χρήσης Creative Commons και να χρησιμοποιήσετε αυτές. Όλα πρέπει να κάνω στη συνέχεια είναι να δημοσιεύσει μια σύνδεση με κάθε φωτογραφία στην διαφάνειές μου. Μάλιστα μπορώ να κάνω αυτό πολύ δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας.

No comments:

Post a Comment