Pages

Tuesday, January 18, 2011

Giveaway: 5 προσχώρηση JoomlArt Magento Theme Club δύο

JoomlArt, μια λέσχη θέματος που παρέχει τα μέλη με Joomla, Drupal και Magento θέματα, δίνει μακριά 5 προσωπικών συμμετοχές για το JoomlArt Magento Theme Club (JMTC), που δίνει οι νικητές 3 μήνες αξίζει να της πρόσβασης στο Magento Club Theme (αξίζει $200) όπου μπορούν να φορτώσουν υψηλής ποιότητας Magento θέματα για τους e-καταστήματα. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε αυτό awesome ένταξης.

Τι είναι το JoomlArt;

JoomlArt είναι μεταξύ τον πρώτο και ηγετική σπαθί για επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για Joomla, Drupal και Magento. Να συσταθεί το 2005, JoomlArt είναι μια συνεχώς αυξανόμενη Κοινότητα πάνω από 210,000 προγραμματιστές web, σχεδιαστές και λάτρεις CMS — μια θέση για να μοιραστείτε και να μάθετε πώς να δημιουργείτε τοποθεσίες εμφάνιση και εργασία μεγάλη.

Σχετικά με το Club JoomlArt Magento Theme

JoomlArt Magento Theme Club είναι μια λέσχη πρότυπο που σας δίνει πρόσβαση σε επαγγελματικά σχεδιασμένα, εύκολο να προσαρμόσετε και πολύχρωμο πρότυπα για Magento. Επί του παρόντος, υπάρχουν 24 επαγγελματικά θέματα για να επιλέξετε από, και ο αριθμός αυξάνεται από τον μήνα.

Ορισμένες παροχές ένταξη JoomlaArt:

Ένα νέο πρότυπο ανά μήνα.Πριμοδότηση για υποστήριξη μέσω του φόρουμ, κρίσιμα θέματα αντιμετωπίζονται μέσω ενός συστήματος εισιτήριο.  Θέματα που είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε και περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα εκμάθησης/λεπτομερείς user guide.JoomlArt Magento Theme παραδείγματα

Ελέγξτε έξω το θέμα βιτρίνα για να δείτε όλα τα διαθέσιμα θέματα που θα είναι στη διάθεσή σας, εάν μπορείτε να κερδίσετε. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα από τα θέματα είναι διαθέσιμες από το Club JoomlArt Magento Theme:

JM Methys

No comments:

Post a Comment