Pages

Wednesday, January 5, 2011

Desktop Wallpaper Calendar: January 2011

Από Vitaly FriedmanDecember 31η, 2010Graphics158 CommentsPublishing πολιτικής "κοινοποίηση"

Προσπαθούμε πάντα μας καλύτερα στην πρόκληση σας καλλιτεχνική ικανότητες και παράγουν ορισμένες ενδιαφέρουσες, όμορφα και δημιουργική γραφικό. Και ως σχεδιαστές ερχόμαστε συνήθως με διαφορετικές πηγές έμπνευσης. Πράγματι, έχετε ανακαλύψαμε τα καλύτερα ένα — desktop wallpapers που είναι λίγο πιο διακριτικό από το συνηθισμένο πλήθους. Η αποστολή αυτή δημιουργικότητα συνεχίζεται για σχεδόν δύο χρόνια τώρα, και εμείς είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλα σχεδιαστές που συνέβαλαν και ακόμη επιμελώς συμβάλλουν κάθε μήνα.

Όπως ξεκινάει το νέο έτος, θα συνεχίσουμε να τροφοδοτούν σας με μια μηνιαία κουτάλι έμπνευσης για τους επόμενους 12 μήνες. Αυτή η ανάρτηση δυνατότητες 65 δωρεάν wallpapers επιφάνειας εργασίας δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο για Ιανουαρίου 2011. Δύο εκδόσεις με ένα ημερολόγιο και χωρίς ένα ημερολόγιο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Είναι καιρός να freshen μέχρι ταπετσαρία σας!

Παρακαλώ Σημειώστε ότι:

Όλες οι εικόνες μπορεί να κάνατε κλικ σχετικά και μολύβδου στην προεπισκόπηση του την ταπετσαρία andYou να δυνατότητα εργασία σας στο περιοδικό μας λαμβάνοντας μέρος σε σειρά μας Desktop Wallpaper ημερολόγιο. Αναζητούμε τακτικά δημιουργικοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες να εμφανίζεται για τη θραύση Magazine. Είστε ένας από αυτούς;

Ενημέρωση: ίσως να ενδιαφέρονται για τη θραύση Magazine Ιανουαρίου 2011 Windows 7 Theme (ημερολόγιο) και τη θραύση Magazine Ιανουαρίου 2011 Windows 7 Theme (όχι ημερολόγιο).

Λοιπόν τι wallpapers έχουν λάβαμε για Ιανουαρίου 2011;

Δημιουργική σοκολάτα

"Ιανουαρίου είναι μια πολύ κρύο μήνα και είναι ένα τέλειο σεζόν να πιουν ένα ζεστό σοκολάτα. Ακόμα καλύτερα εάν είναι ένα Creative σοκολάτα!" Σχεδιασμένο από Fabrizio Venanzi από την Ιταλία.

No comments:

Post a Comment